Om mig og min erfaring

Min Erfaring

Jeg er født i Danmark og har altid haft lyst til at tage ud og opdage og hvorfor ikke også erobre verden, og derfor var jeg ude og rejse fra helt lille.

Jeg har lært andre lande og kulturer at kende, og jeg har lært, at se, observere, lytte med åben ånd for at, kunne få så meget som muligt ud af hver en situation og lære lige så meget.

Jeg immigrerede for øvrigt for anden gang i 2012, og selv om mine rødder er meget stærke, er der ingen tvivl om, at jeg er født til, at rejse rundt i verden ligesom mine fjerne forfædre, Vikingerne – bare på mere fredelig vis.

Professionelt set, har jeg også været på opdagelse. Jeg har prøvet mange forskellige jobber: professionel barnepige, konference-værdinde, tjener, restaurants-værdinde, overtjener, direktions assistent, sælger i prêt-à-porter-branchen, general direktørs sekretær og ikke at glemme de spændende udfordringer det var at være restaurationsejer og -forvalter.

Alle de job kan virke og se så forskellige ud, og dog har de meget til fælles. De er alle forbundet med menneskelig kontakt, kommunikation og interesse for både kunde og arbejdshold velvære. Det har altid været vigtigt og en stor glæde, for mig at forsikre mig, at omgivelserne kunne være så positive som muligt for at alle kunne føle sig godt tilpas og være i tiltro. Det er jo ikke noget bedre end at kunne arbejde, opholde sig og leve i en rolig og fredelig stemning.

Idag, tillader mit job som konsulent i BaZi Profiling og Feng Shui, at kunne dele min lærdom, mine kendskaber, mine konstateringer, min skandinaviske filosofi og HYGGE og tillade mit klientel at føle sig :

Bedre med sig selv – Bedre for sig selv – Bedre hos sig selv.

 

Læs mere om mig her:

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *